MijnZorgtoegang.nl

De beste begeleiding voor het beste resultaat

Contacteer ons!

Informatie over MijnZorgtoegang.nl

MijnZorgtoegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD toont aan de ingelogde client/patient. MijnZorgtoegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. Patiënten/clienten hebben hierdoor de mogelijkheid om in een veilige omgeving gegevens aan het dossier van zijn of haar hulpverlener toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld het invullen van vragenlijsten met betrekking tot uw klacht die gekoppeld worden aan uw medisch dossier en een evaluatie moment kunnen vormen om uw behandeling te kunnen toetsen.

Daarnaast is het met MijnZorgtoegang in principe mogelijk om meer functies te ontsluiten, zoals online afspraken maken. Dit is mogelijk indien de hulpverlener deze functie heeft geactiveerd.
De ambitie van MijnZorgToegang is om tot een interactief platform uit te groeien rondom de patiëntenzorg.

Hoe log ik in?

Om in te kunnen loggen op mijnzortgtoegang.nl gaat u naar https://www.mijnzorgtoegang.nl/ Indien u nog geen account heeft moet u deze eerst aanmaken. Dit doet u door op de zwarte LOGIN knop te klikken. In het volgende venster dat zich opent moet u een keuze maken op welke manier u wilt inloggen bij World of Health BV (wij zijn hier als praktijk bij aangesloten) voor MijnZorgtoegang. Neem de keuze Digidentidy en klik op verder. Op het volgende scherm dient u zichzelf eerst te registreren om een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken, voordat u kunt inloggen.  Hierna kunt u met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en kunt u bij de gegevens (evt.vragenlijsten) die u digitaal opgestuurd krijgt van uw therapeut. Dit is vaak bij aanvang van uw therapie en kan ook later herhaald worden om het behandelproces te evalueren. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg inzichtelijk te maken voor uzelf en de fysiotherapeut  Deze medische gegevens blijven gekoppeld aan uw medisch dossier.

Indien u zich aangemeld heeft voor fysiotherapie/manuele therapie kunt u via http://www.mijnzorgtoegang.nl uitgenodigd worden om vragenlijsten in te vullen die betrekking hebben op uw klacht. Indien u deze invult wordt de ernst en de soort klacht als een eerste meetpunt geregistreerd. Deze vragenlijsten worden digitaal opgeslagen en aan uw EPD ( electronisch patienten dossier ) gekoppeld. Deze vragenlijsten kunnen op een later tijdstip of bij beëindiging van de behandeling herhaald ingevuld worden om zodoende uw klacht te kunnen evalueren. Deze gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden doorgegeven.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Fysiotherapie Bolnes