Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

U bent bij Fysiotherapie Bolnes, gevestigd in Ridderkerk, aan het juiste adres voor specialistische behandeling van diverse klachten. In onze praktijk werken ervaren en deskundige fysiotherapeuten met verschillende specialismes intensief samen. Op deze manier bieden we de meest effectieve behandeling voor elke klacht.

Verschillende specialismes onder één dak bij Fysiotherapie Bolnes in Ridderkerk

Ervaart u pijn bij het uitvoeren van bepaalde bewegingen? Merkt u dat u sommige bewegingen helemaal niet meer kunt maken? Of bent u tijdens het sporten ten val gekomen en heeft u het gevoel dat er iets niet goed zit? In alle gevallen bent u van harte welkom bij Fysiotherapie Bolnes in Ridderkerk. Wij zetten ons in om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen, zodat u weer volledig kunt functioneren en zorgeloos kunt sporten.

Afspraak maken voor een intake? Neem contact op!

Elke behandeling bij Fysiotherapie Bolnes in Ridderkerk begint met een intake. Tijdens deze afspraak luisteren we aandachtig naar uw klachten. Vervolgens onderzoeken we waar de oorzaak van de klachten ligt. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op. Zo weet u direct welke therapie u gaat volgen en hoeveel sessies er nodig zijn. Wilt u een afspraak maken voor een intake? Neem dan contact op door te bellen naar 0180-419505

Misschien ook interessant voor u

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes