Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

Kom effectief van uw rugklachten af dankzij behandelingen bij Fysiotherapie Bolnes, een praktijk in de omgeving van Barendrecht. Klachten aan uw rug zijn vaak een complex probleem waarbij er verschillende oorzaken kunnen zijn. Doordat de medewerkers van onze praktijk nabij Barendrecht met verschillende specialismes intensief samenwerken, verhelpen wij uw rugklachten op de meest effectieve manier.

Altijd de juiste therapie voor uw rugklachten mogelijk bij de praktijk nabij Barendrecht

In onze praktijk werken fysiotherapeuten met verschillende specialismes samen onder één dak. Denk hierbij aan specialismes als manuele therapie, dry-needling, bekkenfysiotherapie en sportfysiotherapie. Met deze verschillende disciplines bieden we u altijd de meest effectieve behandeling aan. Tijdens de eerste afspraak gaan we actief op zoek naar de oorzaak van uw klachten en stellen we op basis daarvan een behandelplan op maat op. Zo zorgen we dat u de juiste therapie ontvangt voor uw rugklachten.

Maak uw eerste afspraak vandaag nog

Binnen onze praktijk in de buurt van Barendrecht begrijpen we dat u het liefst zo snel mogelijk van uw rugklachten afkomt. Daarom kunt u altijd binnen korte tijd terecht voor een eerste afspraak. U maakt een afspraak door te bellen naar 0180-419505. Ook kunt u ons via dit nummer bereiken wanneer u een afspraak wilt maken. 

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes