Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

Zoekt u een manueel therapeut in de omgeving van Ridderkerk? Omdat u last heeft van klachten aan een gewricht? Ervaart u bijvoorbeeld klachten in uw wervelkolom of kampt u met knieklachten? Bij Fysiotherapie Bolnes bent u ervoor aan het juiste adres. Onze manueel therapeut is een specialist in het vak en helpt u op professionele wijze bij verschillende gewrichtsklachten.

Hoe gaat de manueel therapeut bij onze praktijk in de buurt van Ridderkerk te werk?

Bij de meeste klachten gaat een manueel therapeut ervan uit dat de bron in de wervelkolom ligt. De zenuwbanen in de wervelkolom sturen constant signaaltjes naar alle delen in het lichaam en het hoofd. Wanneer er ergens in de wervelkolom een blokkade is, kan dit elders in het lichaam pijnklachten opleveren. Door middel van mobilisatie- en manipulatietechnieken vergroot de manueel therapeut de bewegingsvrijheid tijdens uw eerste afspraak bij onze praktijk nabij Ridderkerk.

Wij helpen u zo effectief mogelijk van uw klacht af te komen

Wanneer u pijn of moeite met bewegen ervaart, wilt u vanzelfsprekend dat de klacht zo snel mogelijk verholpen wordt. Om hiervoor te zorgen, werkt ons behandelteam zeer intensief samen. Vanuit ieders specialisatie bekijken we uw klachten en hoe we u kunnen helpen hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Daarom plannen we altijd eerst een intake in. Hier onderzoeken we de aard van uw klachten en maken we een behandelplan. Maak snel een afspraak met een manueel therapeut van onze praktijk dichtbij Ridderkerk door te bellen naar 0180-419505

Misschien ook interessant voor u

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes