Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

Kinderfysiotherapie is een van de specialismes waarvoor u terechtkunt bij Fysiotherapie Bolnes, te vinden in de buurt van Barendrecht en Beverwaard. Kinderfysiotherapie is gericht op het behandelen van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten die specifiek bij kinderen voorkomen en weet alles over het optimale herstel van kinderen.

Is kinderfysiotherapie in onze praktijk bij Barendrecht en Beverwaard wat voor uw kind?

Merkt u dat uw kind moeite heeft om leeftijdgenootjes bij te benen in het bewegen of met de handvaardigheid? Heeft u het idee dat er sprake is van een vertraagde ontwikkeling? In dat geval is het verstandig om samen met uw kind langs te komen voor kinderfysiotherapie bij onze praktijk in de regio Beverwaard en Barendrecht. Typische problematieken die voorkomen bij kinderfysiotherapie zijn:

  • Schrijfproblemen
  • Tenengang
  • Fijn of grof motorische ontwikkelingsachterstanden

Ook bij andere klachten aan het bewegingsapparaat die bij kinderen voorkomen helpen wij u uiteraard graag. Meld uw kind gerust aan voor intake afspraak. Tijdens deze afspraak gaan wij op zoek naar de oorzaak van het probleem en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten van de behandelingen.

Stimuleer de ontwikkeling van uw kind en maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u merkt dat uw kind een achterstand oploopt vergeleken met leeftijdsgenootjes, is het verstandig om snel in te grijpen. Door uw kind op de juiste manier te stimuleren, kan kinderfysiotherapie bij onze praktijk dicht bij Barendrecht en Beverwaard ervoor zorgen dat deze achterstand tot een minimum wordt beperkt of zelfs volledig verdwijnt. U maakt een afspraak door te bellen naar 0180-419505

Misschien ook interessant voor u

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes