Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

Fysiotherapie in de praktijk van Fysiotherapie Bolnes, gevestigd in Ridderkerk nabij Slikkerveer, is in te zetten bij diverse aandoeningen. U vindt binnen onze praktijk namelijk verschillende expertises onder één dak. Hierdoor kunnen wij u helpen bij veel verschillende klachten aan het bewegingsorgaan. Kampt u met een sportblessure, heeft u pijn met bewegen of ervaart u stijfheid aan uw gewrichten? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak.

Zo gezond mogelijk door het leven dankzij fysiotherapie in de regio Slikkerveer

Het doel van onze praktijk nabij Slikkerveer is om door middel van fysiotherapie zoveel mogelijk mensen te helpen om gezond deel te nemen aan de maatschappij. Wanneer u klachten ondervindt, zetten wij ons in om deze zo snel mogelijk te verhelpen of verminderen. We vinden het hierbij belangrijk dat u snel een antwoord krijgt op vragen zoals:

  • Wat is de oorzaak van de klachten?
  • Hoe ernstig is uw klacht?
  • Hoe gaat het herstelproces eruitzien?

Op basis van de antwoorden op deze vragen stellen we een behandelplan op en bepalen we welk soort therapie het beste bij uw klachten past.

Maak een afspraak met een van onze therapeuten

Kiest u voor de heldere, persoonlijke en vooral specialistische werkwijze van Fysiotherapie Bolnes? Maak dan vandaag nog een afspraak. Meld u aan voor fysiotherapie bij onze praktijk in Ridderkerk, in de buurt van Slikkerveer, door te bellen naar 0180-419505. Heeft u vragen over onze werkwijze of de verschillende therapieën die bij ons mogelijk zijn? Ook dan mag u altijd naar eerdergenoemd nummer bellen.

Misschien ook interessant voor u

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes