Z

Algemene beoordeling van 8,7

Z

Vergoed door verzekeraars

Z

Hulp bij diverse aandoeningen

Heeft u last van een blessure en wilt u daarom fysiotherapie volgen bij een praktijk in de regio Barendrecht? Fysiotherapie Bolnes is waar u moet zijn. Bij onze fysio nabij Barendrecht kunt u terecht voor veelzijdige behandelingen. Hierdoor zijn wij u van dienst bij uiteenlopende klachten. Maak een afspraak en kom langs voor een intake.

Fysiotherapie voor diverse klachten mogelijk in onze praktijk nabij Barendrecht

U kunt bij onze fysio in de buurt van Barendrecht terecht met verschillende aandoeningen. Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen immers heel divers zijn. Tijdens de eerste behandeling gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten en stellen op basis daarvan een behandelplan op maat op. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Worden uw behandelingen vergoed door de verzekering?

Binnen onze praktijk hebben we contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Hierdoor worden behandelingen bij onze fysio in de buurt van Barendrecht door de meeste verzekeraars vergoed. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed door uw zorgverzekeraar is afhankelijk van de dekkingsgraad van uw verzekering en dat leest u terug in uw polis.

Maak een afspraak en kom langs voor een intake behandeling

Met onze veelzijdige behandelingen helpen wij u bij de meeste klachten aan het bewegingsapparaat. Welke klachten ondervindt u? Hier gaan we verder op in tijdens de eerste afspraak. U maakt een afspraak door te bellen naar 0180-419505. Wilt u meer weten over de aard van de verschillende behandelingen? Of heeft u andere vragen? Ook dan mag u ons natuurlijk altijd bellen. 

Heeft u een vraag?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Fysiotherapie Bolnes